Om os

01Uden visioner, ingen fremtid

Vores vision er at yde et væsentligt bidrag til de nordsjællandske iværksætteres forretningsideer, så de kan udvikle sig til sunde, mindre virksomheder.
Det er vores vision. Hvad er din? Uanset hvad den er, kan vi hjælpe, hvis det drejer sig om at søge kapital til finansiering af udviklingen, produktudvikling, salg, markedsføring, personaleudvikling, administration, økonomi, produktion, IT, kundeservice, kontrakter mv. Din mentorordning kan løbe ligeså længe, der er behov for det.

02Vi er forretningsfolk med en mission

Vores mission er at støtte bæredygtige forretningsideer, produkter og serviceydelser, som har en markedsrelevans. Vi ser det som vores opgave at medvirke til at udvikle mennesker og virksomheder, skabe vækst, indtjening og meningsfuld beskæftigelse.

03Vi har en bred erfaring, som du kan trække på

I mentorkorpset sidder vi en række nuværende og tidligere ledere med bred erfaring inden for udvikling af business planer finansering, økonomi, immaterielle rettigheder, produktudvikling, salg. Vi sørger for en mentor med en baggrund og erhvervserfaring, som passer netop til dine behov, udfordringer og ønsker. Og sammen går vi efter vækst og succes.

Vores Mentorer

Henrik Stahl

Birger Bøgeblad

Jan S. Domberbowsky

Hamilton Esfandiari

Keld Berg Poulsen

Lars H. Hansen

Nils Chr. Berggren

Oluf Berg Ravn

Per Illum

Tom Hefting

Peter Aarby

John Dahl Christensen

Tomas Dyrbye

Erik Ove

Preben Stenkjær

HAR DU LYST TIL AT SKABE EN UDVIKLINGSPROCES FOR EN IVÆRKSÆTTER/NYSTARTET VIRKSOMHED/SMV MED DIN VIDEN OG ERFARING SÅ SEND EN MAIL TIL EN AF VORE BESTYRELSESMEDLEMMER OG VI VIL KONTAKTE DIG SNAREST.

Bliv Mentor